YOU SPIN ME RIGHT ROUND BABY; RIGHT ROUND (LIKE A RECORD, BABY)

Åh, håhåhåh. Hahahaha.
Så sitter de i SVT huset idag.

Väst-nytt. Imorse 09:00.

En intervju om stadsbyggen, försenade sådana och diverse överklaganden med random ansvarig person inom politiken görs i Göteborgshjulet. För hur var det med det bygget egentligen? Fick det byggas? Hur många överklaganden kom in? Alla frågor besvaras från denna insatta, ansvariga politiker. I ett bås, inne i Göteborgshjulet.

Så fruktansvärt komiskt!
Älskar Göteborg.
Varför göra en intervju i ett konferansrum i SVT huset som bara ligger någon kilometer bort när man kan betala 120:- per person och snurra några varv. Som för att symboliskt visa att det är onödigt för enskilda människor att sätta sig emot, ha egna åsikter och försöka påverka. För makthavarna har ändå sista ordet. De sitter på makten, bokstavligt talat! Skrattar bäst som skrattar sist. Hjulet står där, makthavarna tar joy-rides och blickar ner över staden när deras bås står vid den högsta punkten & tänker, denna staden är min! MIN! vill jag att det ska stå ett hjul här, så gör det det! HA!

Funderar på att mejla SVT och fråga vem som betalade för åkturen. Vore pricken över i:et ifall det visar sig att Göteborgs stad bjöd på åkturen för att exponeringen ses som spons. Som för att göra det hela situationen ännu mer komisk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0